Universul Harry Potter și Fantastic Beasts


Astăzi învățăm un cuvânt nou:
Potterhead
-definition-
Some one who is obsessed with Harry Potter and the magical world he lives in. Know excessive amounts of information about Harry Potter books and movies.

Universul Harry Potter a fascinat încă de la apariție pe toată lumea. Deopotrivă cei mici și adulții s-au lăsat cuceriți de magia lui J.K. Rowling.
Succesul colosal s-au bucurat cărțile, dar și filmele, nu s-a stins. Oamenii de pretutindeni încă mai citesc și recitesc cu aceeași dragoste volumele din serie. 
Adevărul este că în noi încă mai trăiește speranța că scrisoarea noastră de admitere la Hogwarts s-a pierdut undeva pe drum și că în orice moment ar putea da buzna Hagrid să ne spună că suntem vrăjitori. Atât că reacția noastră nu va fi la fel ca cea a lui Harry.


“Hagrid: Harry -- yer a wizard.
Harry: I'm a what?”

― J.K. Rowling, Harry Potter and the Sorcerer's Stone


Până vine Hagrid la noi, propunem să ne bucurăm de câteva cărți frumoase din Universul Harry Potter și Fantastic Beasts.



Primul pas: proiectăm imagini pe perete. Descoperim fascinantele vrăjile Patronus!
   Citește și trăiește momente magice din filmele cu Harry Potter ca niciodată.



Această carte fermecătoare permite fanilor să-și proiecteze pe perete scenele preferate din Harry Potter și Fantastic Beasts and Where To Find Them. Descoperiți cine este Dobby, Buckbeak, sau Niffler!


Facem ușor trecerea spre cea mai nouă apariție din lumea vrăjitorească a lui Rowling, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.
Descoperă detalii despre ultimul film, experiența cinematografică și aventurile lui Newt, Tina, Queenie și Jacob în Lumea Vrăjitorilor!



Explorați toată povestea din spatele filmului, de la scenariu la ecran, cu profiluri ale personajelor cheie și perspective revelatoare ale lui J. K. Rowling, Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law și multe alții. 
De asemenea, sunt incluse secțiuni despre costume, machiaj, efecte speciale, toate fiind iluminate prin interviuri cu câștigătorii Oscar Award: David Heyman, David Yates, Stuart Craig, Colleen Atwood. Totul este completat de un set de fotografii captivante care dezvăluie procesul de realizare a filmului în detalii.  Aceasta este cartea perfectă pentru o introducere în Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.



Volumul urmărește în detaliu cel mai recent film care prezintă aventura lui Newt Scamander și a trupei sale- animalele fantastice din geamantanul lui și vrăjitori deopotrivă - în confruntarea cu forțele malefice ale lui Gellert Grindelwald, unul dintre cei mai puternici vrăjitori întunecați din lume, într-o poveste care călătorește din New York spre Londra și spre Paris.



Plină de desene amețitoare pentru a le colora, Animale fantastice: Crimele lui Grindelwald: Carte de colorat este plină de aventuri magice și te atrage iremediabil în lumea fermecătoare a lui J. K. Rowling. Te conduce într-o aventură de colorat prin poveste și surprinde cele mai magice și captivante scene, inclusiv personaje, locații și animalele fantastice din geamantanul lui Newt!  

Orice Potterhead are un raft special pentru Universul Harry Potter.
Completează raftul tău cu noile cărți!
Cărțile sunt disponibile atât în librăriile noastre din București, cât și pe site. 










Comentarii