Ce cărți citim săptămâna aceasta? #recomandări2


TBR - definition:
To be Read
= teancul de cărți de pe noptieră pe care plănuiești să le citești cât mai curând.

E luni, vă pregătim noi TBR-ul pentru această săptămână. :) 



Bestseller New York Times, cel mai apreciat roman al autoarei!
Romanul, tradus în treizeci și nouă de limbi, a fost ecranizat și nominalizat la Oscar, cu Scarlett Johanson și Colin Firth în rolurile principale.

Tracy Chevalier transportă cititorii într-un timp și într-un loc cu totul magic, cu ajutorul unui portret  al tinerei care a inspirat unul dintre cele mai celebre tablouri ale lui Vermeer.

Istoria și ficțiunea se îmbină perfect în acest roman luminos despre viziunea artistică și trezirea senzuală. Romanul spune povestea Griet, în vârstă de șaisprezece ani, a cărei viață este transformată de scurta ei întâlnire cu geniul. . . chiar dacă ea însăși este imortalizată în pânză și ulei.
O capodoperă remarcabilă, romanul a fost intens discutat în cadrul BOOKCLUBULUI ANTIC EXLIBRIS și ne-a cucerit pe toți!
Prinde ultimele exemplare ale cărții cu o comandă pe site.




Ed Sheeran este cântărețul și compozitorul de suflet din Anglia care a captivat publicul de peste tot. Cu cuvinte ale lui Ed Sheeran și ilustrații ale prietenului său din copilărie, artistul Phillip Butah (care produce opere de artă pentru albumele și single-urile lui Sheeran) și fotografii însoțitoare, Ed Sheeran: A Visual Journey explorează experiențele muzicale și influențele timpurii ale lui Sheeran, precum și înregistrarea albumelor și turneurile artistului. 

Cartea dezvăluie ceea ce îl determină și îl inspiră pe Ed în timp ce continuă să evolueze ca artist, în timp ce face față succesului răsunător. Cu aproape 100 de fotografii și ilustrații, aceasta este o carte pe care toți fanii lui Ed Sheeran ar trebui să o dețină și să o prețuiască!



Întrerupem puțin lecturile pentru o sesiune de gătit. Această carte reunește stilurile de gătit din Spania, Africa și Orientul Mijlociu într-o colecție de peste 300 de rețete autentice. Toate mâncărurile arhetipale sunt prezentate, inclusiv mâncărurile foarte îndrăgite și apetisante din Orientul Mijlociu, cum ar fi Falafel și Houmus, tagine marocane gătite lent și paellas vibrant spaniol, dar și mâncăruri mai puțin cunoscute. Aceste rețete ușor de urmărit, cu instrucțiuni pas cu pas, sfaturi profesionale și 1400 de fotografii fabuloase, fac o resursă superbă de idei și un ghid instructiv perfect. Dacă nu mai știți ce să gătiți într-o seară obositoare după o zi lungă la serviciu, ei bine, cartea asta e soluția ideală!



Într-un articol anterior,  menționam conceptul de Art Therapy, capacitatea colosală a cărților de colorat pentru a domoli stresul și agitația din viața noastră. 
Intrați în lumea magică a Pădurii Întunecate: animale mici, zâne și elfi, plante și copaci magici se reunesc pentru a crea înțelepciune poetică care invită la vis. Sporiți creativitatea completând aceste ilustrații uimitoare cu nuanțele care vă plac cel mai mult. Cu 100 de modele fermecătoare și magice pentru care să adăugați culoare, această superbă carte de colorat oferă nu numai o priză creativă, ci și un mod de a îndrepta atenția departe de stresul extern, încurajând astfel un sentiment de relaxare și bunăstare sporită. Îmbrățișați un moment de calm și liniște în agitația vieții de zi cu zi. 


Pentru iubitorii de lectură din București, dornici de a participa la un club de carte, vă recomandăm următoarea carte pentru ANTIC EXLIBRIS BOOKCLUB, Preaiubita de Toni Morrison. 


Voi ce cărți citiți în această săptămână? 


 
Livrare gratis pentru comenzile online cu valoare confirmata de peste 200 lei! De asemenea, costuri reduse de transport si pentru comenzile cu valoare confirmata intre 50 si 200 lei! 

Sursa foto: We heart it

Comentarii