Cadouri literare


Începutul primăverii e ocazia perfectă să bucuri pe cineva cu un cadou. Și care este cadoul perfect pentru un iubitor de lectură? Știm cu toții deja răspunsul, nu-i așa? 
Dar ce se întâmplă când nu mai poți ține pasul cu noutățile din biblioteca lui? Stai și te întrebi "Oare are deja cartea asta?", "Oare a citit deja cartea asta?". 
În caz că nu știi ce carte ar trebui să îi faci cadou, venim noi cu o mini listă cu propuneri menite să înlocuiasă (oarecum) cartea.

1. Agende / jurnale


Există două tipuri de oameni: cei care notează pe telefon și cei care au mereu în geantă o agendă sau un carnețel. Ei bine, cei din urmă sigur se vor bucura să primească în dar o agendă. 
Diferite modele se găsesc și pe site.

2. Alte lucrușoare de papetărie (sticky notes, washi tape, creioane colorate, semne de carte)


Dacă tot are o agendă nouă e cazul să o decoreze corespunzător cu un set washi tape. Unde mai punem că noi, adulții, ne bucurăm la fel de mult ca cei mici de toate lucrușoarele mici și colorate, indiferent dacă sunt pixuri, creioane sau sticky notes. 

3. Cărți de colorat pentru adulți 


Cândva, demult, coloram la grădiniță. Cine credea că după atâția ani vom reveni la cărțile de colorat sub promisiunea unui moment de relaxare? Trebuie doar să luăm creioanele colorate, să alegem mandale, peisaje, flori sau chiar păsări și să trecem la treabă! 

4. Figurine, jocuri, jucării 


Figurinele cu Hobbit-ul sunt ideale pentru decorarea bibliotecii, nu-i așa? 
P.S.: jocul de mai sus este genial și creează dependență. ;)

5. Cărți de gătit


Prăjituri? Paste? Salate? Toate acestea par mult mai ușor de gătit atunci când ai parte de puțin ajutor, iar cartea de bucate e cel mai bun ajutor pe care îl poți oferi. Și privește partea și mai bună, dacă îi iese rețeta sigur te cheamă la cină! 

Găsește cadoul potrivit în librăriile ANTIC EXLIBRIS sau pe site. 


Încheiem acest articol prin a vă ura o primăvară cât mai frumoasă cu lecturi splendide! 






Comentarii