Astronomy List


O istorie a astronomiei si explorarii spatiului din cele mai vechi timpuri pana la epoca ISS ( International Space Station)


                                                           9780753727867 Pret 39,99 lei


Harmonia Macrocosmica  este un atlas al stelelor facut de Andreas Cellarius si publicat in1660 de Johannes Janssonius. Prima parte a atlasului contine reproduceri dupa  planse in cupru ale sistemului solar dupa Claudius PtolemyNicolaus Copernicus and Tycho Brahe. Spre sfarsitul lucrarii gasim harti stelare  ale constelatiilor, ultimele fiind asa cum au fost prezentate de Julius Schiller in Coelum stellatum christianum din1627. Volumul de fata aduce la viata vechea lucrare aparuta in perioada de aur a cartografierii cerului.


                                                        9783822852903 Pret 199.99 lei


In aceasta editie a Atlasului Universului gasim mai multe explicatii atat despre materia intunecata si neutrini cat si despre tehnici digitale de observatie si fotografiere . Cartea de fata ofera un portret informativ al elementelor cosmice, harti stelare de o frumusete uimitoare, precum si sfaturi practice de observatie atat de necesare noilor iubitori de astronomie. 


                                                      9780540091188 Pret 39.99 lei

Philip's Pocket Star Atlas este un atlas stelar pentru teren. Include toate stelele vizibile in conditii semirurale si de asemenea o scurta familiarizare cu bazele astronomiei.   

Cartea are peste 160 de fotografii color si diagrame, plus peste 30 de table, organizata in doua parti : Introducere in Astronomie si Explorand Cerul. 

Comentarii